Synpunkter på trafikplats Kvarnholmen

Trafikverket har nu fått våra synpunkter på trafikplats Kvarnholmen och förstudien för Väg 222, Värmdöleden. Vi välkomnar delar av Trafikverkets förslag till trafikplats Kvarnholmen dvs trafikplats Skvaltan och Trafikplats Nacka. Men vad gäller anslutningar till Kvarnholmsförbindelsen ifrågasätter vi behovet av en vägförbindelse mellan Kvarnholmen och väg 222 och menar att Kvarnholmen kan utvecklas utan denna vägförbindelse. Så vi har naturligtvis en del synpunkter.

Vårt brev läser du här.

Förstudiens underlag från Trafikverket har jag skannat in. De finns fortfarande inte på deras hemsida. Det är tre olika delar i förslaget.

      

Om Pernilla

Boende i Vikdalen. Arbetar på söder och cyklar till jobbet när vädret tillåter.
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.