Överklagan pågår

Den 8 juni träffades några av oss boende med rätt att överklaga. Det blev en trevlig kväll med lång diskussion om Kvarnholmsförbindelsen. Vid mötet deltog även Lennart Nilsson och Ronny Fors som med sina kunskaper kunde redogöra för en hel del fakta om Ryssbergen och förbindelsen.

Kvarnholmsförbindelsen ska överklagas  senast den 17 juni. Före detta datum rekommenderas man att personligen inlämna sitt överklagande till Nacka kommun. Handlingar som skickas med post eller mejl kan försvinna och detta vill man ju inte ska hända. Om man inte har ett färdigt överklagande ska man lämna in ett brev och ange att man vid en viss tidpunkt ska komplettera sitt överklagande. Med en ny tidsfrist så har vi alla en chans att skriva bättre överklagande.

Jag har nu upprättat ett Google-docs där vi gemensamt kan jobba fram formuleringar. Den som vill ha tillgång till detta kan skicka mig ett mejl.

 

Om Pernilla

Boende i Vikdalen. Arbetar på söder och cyklar till jobbet när vädret tillåter.
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.