Informationsmöte 13 maj

Kommunen bjuder in till ett informationsmöte angående starten på byggandet av Kvarnholmsförbindelsen. Mötet hålls den 13 maj klockan 18.00 i Nacka kommuns stadshus. Personal från Nacka kommun och byggföretaget Bilfinger presenterar då tidplaner och hur området berörs av byggnation och arbete. Ansvariga för projektet är på plats och svarar på frågor. Från och med nu kan man hitta arbetare i Ryssbergen som markerar inför byggstart.

Kontaktuppgifter:
Projektchef Yussuf Hassen 0704-319042
Kommunikationsansvarig Mårten Sessler 0704-317904
Bilfinger Tobias Kulick 070-1689503

Ryssbergen vy

Ryssbergen vy

Om Pernilla

Boende i Vikdalen. Arbetar på söder och cyklar till jobbet när vädret tillåter.
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.