Nytt samråd till 22 december 2009

Nu är ett nytt samråd ute och som vanligt är det berörda fastighetsägare som får informationen först. Men alla som har en åsikt ska lämna in dessa till kommunen för den 22 december 2009 annars kan man förlora rätten att senare överklaga beslut i ärendet. Information finns på kommunens hemsida.

Vägverket har haft synpunkter på bygget och anslutningarna till Värmdöleden. Därför finns just nu ingen plan för hur dessa anslutningar ska se ut. Ingen tidplan finns för när Vägverket och kommunen är överens om detta.

Miljödomstolen i Nacka har nu ett ärende som gäller avrinning från tunnelbygget. Enligt planen ska allt vatten från bygget orenat gå ut i Svindersviken. Vi får se vad domstolen säger. 

Och sist men inte minst så har ni kanske läst att den nya fina strandpromenaden mellan Vikdalen och Marinstaden rejält missat budget. Planerade 2 miljoner blev över 10… Hur fel kan man då inte räkna på en bro?

Om Pernilla

Boende i Vikdalen. Arbetar på söder och cyklar till jobbet när vädret tillåter.
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.