Trafikplats Kvarnholmen

Trafikverket planerar att bygga Trafikplats Kvarnholmen med anslutning till Kvarnholmsförbindelsen från väg 222. De har beslutat att en ofullständig trafikplats med endast västgående ramper skall anläggas i höjd med Nacka gymnasium. En bit av Ryssbergen kommer att bli påfartsramp.

Under våren 2014 påbörjades arbetet med att ta fram en vägplan. På Trafikverkets hemsida finns planen och alla undersökningar tillgängliga. Processen är just nu i skedet Samrådshandling vilket innebär att allmänheten har möjlighet att komma in med synpunkter på arbetet. Synpunkter ska inlämnas före januari 2015.

Skriftliga synpunkter i ärendet lämnas till:
Trafikverket, Ärendemottagningen
Region Stockholm
Box 810, 781 28 Borlänge
E-post: stockholm@trafikverket.se
Märk brevet/e-posten med ärendenummer TRV 2014/49933

Buller2030

Om Pernilla

Boende i Vikdalen. Arbetar på söder och cyklar till jobbet när vädret tillåter.
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.