Sista föreläggandet

Nacka kommunstyrelse har tagit del av vårt yttrande om detaljplan för Kvarnholmsförbindelsen. Kommunstyrelsens ordförande, numera avgångna, Erik Langby fattade själv beslut i detta ”brådskande” ärende. Vilket han har gjort tidigare i detta ärende. Planenheten i kommunen har gjort bedömningen att det som vi tar upp inte är nytt i sak.

Nacka kommun har nu skickat in ett sista yttrande till Mark- och Miljööverdomstolen med anledning av vår skrivelse. Nu återstår ett sista skrivande för att bemöta deras yttrande. Det blir sista ordet från oss. Sista ordet kommer definitivt under våren när domen faller.

Vikdalsvägen

Vikdalsvägen

Om Pernilla

Boende i Vikdalen. Arbetar på söder och cyklar till jobbet när vädret tillåter.
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.