Synpunkter till Trafikverket – igen

Som jag tidigare skrivit så har Trafikverket gjort en förstudie av förbättringar på väg 222; vid Skvaltan, Nacka Forum och nya Kvarnholmsförbindelsen. Idag är sista dagen att ha synpunkter på planen. Så här blev mitt brev: Trafikverket TRV 201214292.

Enligt NVP har Nacka kommun skrivit till Trafikverket med sina synpunkter. Det är glädjande att de tycker att det är viktigt att Trafikverket tittar närmare på hur trafikplatsen skulle påverka skol- och idrottsområdet. Men hur rimmar det med att det enligt dem är bästa förslaget att lägga vägramperna just utanför Nacka Gymnasium?

Om Pernilla

Boende i Vikdalen. Arbetar på söder och cyklar till jobbet när vädret tillåter.
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.