Varning för farlig gångtunnel

Två överfall på en vecka har rapporterats i gångtunneln mellan McDonald’s och Nacka forum, Rosenbergsvägen. I veckan överfölls en flicka och två pojkar, enligt NVP. Tyvärr har tunneln en historia med våldtäkter och misshandeln sedan tidigare.

Vi som bor i Vikdalen har länge varnat kommunen för att något otäckt skulle hända i den mörka långa tunneln under Värmdöleden.  I takt med att klotter ökat i området och McDonald’s blivit en ungdomsgård så är detta en tråkig utveckling. Kommunen har nyligen tagit tag i skötseln av parkområdet i anslutning till gång- och cykelvägen till tunneln. Men tyvärr räcker inte den insatser för trygghet en mörk kväll utan bättre belysning är det enda som hjälper.

 

 

Om Pernilla

Boende i Vikdalen. Arbetar på söder och cyklar till jobbet när vädret tillåter.
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.