Hittaut i Ryssbergen

hittaut.nu är ett motions – och friskvårdsprojekt där avsikten är ”att på ett roligt, nytt och annorlunda sätt stimulera boende och arbetande i Nacka och Hammarby sjöstad att komma ut och röra sig i vår vackra natur.” Det  är även en tävling där fina vinster utlovas.  Deras kontroller (checkpoints) finns ute i naturen från den 7 maj till den 30 november 2011.

Jag har testat att ta kontrollerna i Ryssbergen. Aningen knepiga trots att jag varit på alla platserna förr.  Kontrollerna är meterhöga metallstavar som sitter mot träd vilket gör att du behöver kolla noggrant. Svårare än orienteringsskärmar.  Men har du gps-utrustning kan du använda den. Är du sugen på att ge du ut i skogen så testa detta. Rekommenderas!

Copyright hittaut.nu 

 

Om Pernilla

Boende i Vikdalen. Arbetar på söder och cyklar till jobbet när vädret tillåter.
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.