Debattinlägg från Centerpartiet

Leif Holmberg, gruppledare för Centerpartiet i Nacka och vice ordförande i miljö- och stadsbyggnadsnämnden, har skrivit ett debattinlägg i Nacka Värmdö Posten. Han pekar på flera svagheter i Kvarnholmsförbindelsens projektering. Samma åsikter uttryckte han när han och Miljöpartiet motsatte sig förslaget då Miljö- och stadsbyggnadsnämnden klubbade igenom förslaget.

Roligt är att Lennart Nilsson (fp), v.ordf. Nacka kommunfullmäktige, kommenterat och hejar på Leif. Tyvärr så röstade inte Folkpartiet emot förslaget.  Vi får väl se hur diskussionen går när Kommunfullmäktige ska ta sitt beslut.

 

Om Pernilla

Boende i Vikdalen. Arbetar på söder och cyklar till jobbet när vädret tillåter.
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.