Dokumentera huset!

Alla villaägare i Vikdalen uppmanas att ta fram sina kameror och dokumentera sin fastighet. Vid torsdagens informationsmöte var kommunen väldigt tydlig med att det är husägarens uppgift att dokumentera sitt hus och andra byggnader. Ifall skador uppstår till följd av sprängningar eller annat arbete kommer bevisbördan hur man än vänder på det att hamna på ägaren. Särskilt ska man fotografera skorsten, husgrund, puts, kakel, mosaiker, tillbyggnader och andra svaga punkter på fastigheten.

På mötet rapporterades att det återstår 20-30 sprängningar ovan jord. Sprängriktningen kommer att ändras och förhoppningen är att det då ska påverka fastigheterna mindre framöver.

Krypgrund

Krypgrund

Om Pernilla

Boende i Vikdalen. Arbetar på söder och cyklar till jobbet när vädret tillåter.
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.