Ny utställning i höst

Enligt kommunens handläggare i ärendet Kvarnholmsförbindelsen så ska Planskede Utställning göras om. Den nya utställningen kommer troligen att visas i oktober. Nya tekniska lösningar och upphandlingsfrågor har gjort att man beslutat sig för att göra om det. Bland annat kommer istältet vid Griffelvägen vara kvar och nya lösningar för GC-väg vi Griffelvägen presenteras.  Detta gör att politikerna först under våren 2011 kan anta planen. Uppdatering på kommunens hemsida kommer i augusti.

Det finns nu även ett finansieringsavtal med Trafikverket angående finansiering av anslutning till Värmdöleden. Det finns dock ingen utredning om hur denna anslutning ska ske. Detta arbete startar under hösten.   

En ny samrådsrunda under hösten gör att nya åsikter kan framföras. Vi som redan yttrat oss en gång kommer naturligtvis att även denna gång granska planerna. Förhoppningsvis är flera av våra synpunkter behandlade och syns i utställningen.

Om Pernilla

Boende i Vikdalen. Arbetar på söder och cyklar till jobbet när vädret tillåter.
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.