Parkeringsproblem

Det är trångt på Vikdalsvägen. Den tvåfiliga villagatan är oftast enfilig på grund av infartparkerare och hantverkare. Nu på vintern är det extra besvärligt eftersom det är snödrivor som ytterligare inkräktar på gatans bredd.

Jag har pratat med flera grannar som också är bekymrade över detta. En olycka känns inte långt borta. Kommunen är medvetna om detta men verkar tyvärr inte kunna göra så mycket på egen hand. Vi boende måste visa vägen. Därför kommer vi att skriva ett utförligt förslag till kommunens tjänstemän och politiker om vad som måste åtgärdas på Vikdalsvägen.

Vinterparkering

 

Om Pernilla

Boende i Vikdalen. Arbetar på söder och cyklar till jobbet när vädret tillåter.
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.