Väntans tider

Jaha, det var det det. Nu är överklagan till Mark- och Miljödomstolen inlämnad till Länsstyrelsen. Processen tar slut här för att formellt överklaga Nacka kommuns plan för Kvarnholmsförbindelsen. Vi har gjort vad vi har kunnat för att uppmärksamma de konsekvenser denna plan kommer att få med tunnel och bro genom Ryssbergen. Nu får vi vänta och se om vi kan få gehör för några av våra klagomål. Men en kommun är en mäktig opponent för vanliga medborgare.

Extra arbetsamt blev helgens skrivarbete när Nacka kommuns hemsida legat nere på grund av IT-krasch. Jag älskar Internet men ibland så är får man inte inte sina känslor besvarade.

Det har varit en lärorik resa att behöva sätta sig in i dessa lagar och bestämmelser som reglerar byggplaner, översiktsplaner och kommunens processer. Som jag skrev i mitt första blogginlägg för mer än tre år sedan: ”Det kommer att bli en lång process och många fler brev kommer att skrivas”. Men det har varit så mycket mer än att skriva brev. Aldrig trodde jag att jag skulle:

 

Om Pernilla

Boende i Vikdalen. Arbetar på söder och cyklar till jobbet när vädret tillåter.
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.