Kommunfullmäktigebeslut

Nu har Nacka kommun fattat beslut om att bygga Kvarnholmsförbindelsen. Det innebär att stora naturvärden kommer att försvinna i Nackas Ryssbergen.  Jag var inte där men fick följande  statusmeddelande via Facebook från Naturskyddsföreningens Ronny Fors:

Har tidigare ikväll bevittnat Nacka kommunfullmäktige besluta att förstöra två gammelskogar! Först Tollarehöjden och sen Ryssbergen! Katastrof! Det var en bra debatt i kf med en hel del kloka inlägg från kloka ledamöter men tyvärr vann de okloka ledamöterna omröstningarna. Nu är det bara att börja fila på överklagandena…

Jag håller med Ronny. Det är dax att samla krafterna. Nu gäller det att jobba.

Om Pernilla

Boende i Vikdalen. Arbetar på söder och cyklar till jobbet när vädret tillåter.
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.