Vägarbete i Vikdalen

Efter att en trottoar kommit på plats i Vikdalen kommer nu det slutliga vägarbetet i Vikdalen med en gång- och cykelförbindelse till Kvarnholmen. Vi vet inte hur detta kommer att se ut eller hur det ska byggas, eftersom kommunen inte har gett någon information. Ingenstans på Nacka.se kan man hitta information om utseendet eller annan bygginfo om GC-vägen.

Vi boende fick före påsk (veckan 14) information via ett infoblad i brevlådan. Enligt detta ska arbetet starta vecka 15 eller 16. Enligt infobladet kommer vändplan och tillfartsvägar att stängas av. Träd har markerats med prickar och orangea pinnar satts ut. Om det betyder att fem ekar ska huggas ner får vi se, eftersom vi som sagt inte vet någonting om bygget.

I infobladet står skrivet att boende ska meddelas i god tid men jag tycker inte att en vecka är ”god tid”.  Man kunde tänka att man skulle få mer än en veckas förhandsinfo men Nacka kommuns dåliga framförhållning förvånar inte oss boende. Hela bygget av Kvarnholmsförbindelsen har präglats av dålig information till de boende i Vikdalen.

Ekar med prick

Ekar med prick

Om Pernilla

Boende i Vikdalen. Arbetar på söder och cyklar till jobbet när vädret tillåter.
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.